Dakkapel.com Dakkapel offertes en prijzen vergelijken

Gratis afbeelding

Dakkapellen

Dakkapellen heb je in verschillende soorten en materialen. Zo kunt u kiezen uit de soorten nokverhoging dakkapellen, pannendak dakkapellen en sleepdakkapellen. De verschillende materialen waar u uit kunt kiezen zijn houten dakkapellen, polyester dakkapellen en kunstof dakkapellen. Dit is geheel afhankelijk van waar u interesses en voorkeuren naar uit gaan. De duur van het plaatsen van een dakkapel kan verschillen, een standaard dakkapel kan binnen een dag geplaatst worden.

 

Kunststof dakkapellen

Er bestaan verschillende soorten kunststof dakkapellen. Kunststof dakkapellen met een kunststof basis constructie of met een polyester basis constructie. Het verschil tussen de twee dakkapellen is dat een polyester dakkapel duurder is dan een kunststof dakkapel. Het voordeel van kunststof dakkapellen is dan ze onderhoudsarm zijn en beschikken over een lange levensduur. Daarnaast biedt een kunstof dakkapel hetzelfde als de standaard dakkapellen.

 

Nokverhoging dakkapellen

Nokverhoging dakkapellen zorgen voor een extra verdieping op uw woning. Nokverhoging dakkapellen worden ook wel dakopbouw genoemd. Net als een standaard dakkapel is het mogelijk een nokverhoging dakkapel binnen een dag te plaatsen. Het verschil wat betreft de kosten van een nokverhoging dakkapel en een standaard dakkapel is ongeveer 20-60%.

 

Pannendak dakkapellen

Dakkapellen met een schuin aflopend dak met dakpannen, ofwel een sleepdak, worden ook wel pannendak dakkapellen genoemd of een sleepdakkapel. Voor het plaatsen van pannendak dakkapellen is het noodzakelijk dat de hellingshoek van de dak niet te flauw afloopt. De minimale hellingshoek moet 35 graden zijn. Indien er geen rekening wordt gehouden met de minimale hellingshoek van 35 graden is de kans groot dat u problemen krijgt met lekkages. Omdat het regenwater op de dakkapel blijft liggen. Een pannendak dakkapel kost ongever 20-30% meer dan een standaard dakkapel. Daarentegen krijgt u wel een dakkapel met een hogere toegevoegde waarde voor uw woning.

 

Dakkapel offerte aanvragen

Mocht u een offerte willen aanvragen dan is dat mogelijk. Vraag eenvoudig de scherpste dakkapellen offertes aan bij dakkapel specalisten bij u in de buurt.

 

(*) verplichte velden