Dakkapel.com Dakkapel offertes en prijzen vergelijken

Gratis afbeelding

Dakkapel prijs

Op zoek naar de scherpste dakkapel prijs? Door offertes van dakkapel specialisten te vergelijken, vindt u altijd de scherpste dakkapel prijs bij u in de buurt. U kunt na het aanvragen van een offerte zelf bepalen met welke dakkapel specialist u wilt samenwerken. Dakkapel.com is een centraal punt, waar u alle aangesloten dakkapel specialisten in Nederland kunt benaderen. Door het aanvragen van een offerte, krijgt u van verschillende specialisten een prijsindicatie voor het plaatsen van een dakkapel. Hierdoor bent u beter geïnformeerd over wat de mogelijke prijzen voor het plaatsen van een dakkapel zijn. Dit is natuurlijk erg handig tijdens de oriëntatiefase van uw zoektocht naar de perfecte dakkapel. De prijzen voor het plaatsen van dakkapellen verschillen per specialist. Maar om een inzicht te krijg wat de kosten zijn, hebben wij hieronder een prijsindicatie weergegeven voor het plaatsen van een dakkapel.

 

Prijs dakkapel 4 meter

Kunstof dakkapel:

€ 3.900 - € 4.900

Pannendak dakkapel:

€ 5.200 - € 6.200

Nokverhoging dakkapel:

€ 6.400 - € 7.700

 

Prijs dakkapel 5 meter

Kunstof dakkapel:

€ 5.000 - € 6.000

Pannendak dakkapel:

€ 6.500 - € 7.800

Nokverhoging dakkapel: 

€ 8.000 - € 9.600

 

Prijzen dakkapel andere afmetingen

Natuurlijk is het ook mogelijk om dakkapellen van andere afmetingen te plaatsen. Om u een inzicht te geven wat de prijzen zijn hebben we de prijzen voor de meest gevraagde dakkapel afmetingen voor u in kaart gebracht, zodat u een prijsindicatie heeft voor het plaatsen van een dakkapel in de oriëntatiefase.

 

Bij de prijsindicatie zijn de overige kosten niet inbegrepen die komen kijken bij het plaatsen van een dakkapel, zoals een dakkapel vergunning, transportkosten en overige extra opties. Voor meer informatie over de beste dakkapel prijs kunt contact  met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u vrijblijvend gebruik maken van het 3 stappen plan voor het aanvragen van de scherpste dakkapel prijs via het dakkapel offerte aanvraagformulier.

 

(*) verplichte velden